Heb jij ook het gevoel dat het een chaotische periode is en dat alles verre is van ‘het nieuwe normaal’?

Heb jij nog een vast omlijnd doel, een rode draad in je leven, of ben je zo van dat pad afgedwaald dat je het (even) niet meer weet?
Geloof me, hierin ben je niet de enige en velen zullen zich hierin herkennen, dat je het even niet meer weet.
Hierdoor kan je onzeker worden over je werk, je gezondheid, je relatie(s) en het doel van het leven.

Maar voornamelijk ben je ‘jezelf (even) kwijt’. En omdat dit een onderdeel is van het leerproces van het leven, zul je weer naar jezelf ‘op zoek’ moeten gaan. Dit kan je doen door middel van meditatie en/of een goede ademhalingstechniek, maar zeker ook door te ontdekken waar het bij jou werkelijk om gaat en wat jouw unieke talenten zijn!
Want juist als je in deze situatie zit, wordt het hoog tijd om dat te ontdekken, als je niet doelloos in een cirkeltje rond wilt draaien.

Omdat je niet de enige bent die hier mee zit en er ook in mijn praktijk meerdere mensen zijn die hiermee worstelen, ga ik binnenkort twee praktische workshops geven, waarin je kunt ontdekken  wat jouw talenten zijn, hoe je deze scherper kunt ontwikkelen en die je inzicht geven waarom er zaken bij jou lopen, zoals ze lopen. Twee verschillende benaderingswijzen, die uiteindelijk leiden tot hetzelfde doel!
Bij beide workshops krijg je voldoende documentatie mee om zelfstandig met de methoden aan de slag te gaan voor jezelf en/of anderen.

De eerste is de Workshop Numerologie, waarbij je naar aanleiding van jouw cijfers, jouw talenten en mogelijkheden, gaat ontdekken wat bij je past.
Deze wordt gegeven op 17 juni 2023 in de bibliotheek van Zutphen van 13.00-16.00 uur

De tweede is de Workshop Temperamentenleer, waarbij je naar aanleiding van jouw innerlijke en uiterlijke kenmerken gaat ontdekken wat jouw échte kwaliteiten zijn en hoe je die verder kunt ontwikkelen en inzetten op alle gebied (relaties, werk, voeding, gezondheid e.d.)
Deze wordt gegeven op 1 juli 2023 in de bibliotheek van Zutphen van 13.00-16.00 uur

Ik hoop je binnenkort persoonlijk te ontmoeten bij een van de workshops!
En ben je wél nieuwsgierig naar het resultaat, maar wil of kun je geen workshop volgen? Vraag dan een consult Numerologie of Temperamentenleer aan.

 

WEG uit de CHAOS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.