walking-stepsDeze 1e week van het nieuwe jaar, waarin nog niet iedereen aan het werk is, is heel gebruikelijk om goede voornemens te hebben en een nieuwe planning te maken. In een eerdere blog schreef ik al het een en ander over de

“ Weg met de lijstjes ? ! ”.

Ook is het goed om terug te kijken naar 2016 en te kijken naar wat je allemaal gepresteerd hebt het afgelopen jaar. Waar je zo ontzettend trots op kunt zijn! Als je daar eens even voor gaat zitten en die gebeurtenissen opschrijft, dan zie je dat het meer is dan je denkt! En als je dit samen doet met iemand anders, die je stimuleert om nog meer geslaagde dingen op te schrijven – dit kan alleen al door de vraag: “En wat nog meer?” – dan kom je tot nog veel meer dan je denkt! Sta er dan bij stil en wees daar oprecht trots op en vier dat op jouw manier!
We zijn vaak zo geneigd de nadruk te leggen op alles wat mislukt is, dat we vergeten trots te zijn op alles wat gelukt is. Misschien een aardig onderwerp voor de komende Nieuwjaarsborrels?

Eén van de dingen waarnaar ik trots op ben, zijn alle positieve reacties op de workshop: “Een doorbraak, zo doe je dat!”, die ik in december samen met Ginie Knipping heb gegeven. En dat gaan we vieren met de deelnemers én belangstellenden die in 2017 serieus stappen willen maken in hun werk- en privéleven. Lijkt dat je ook wat, meld je dan aan voor de gratis wandeling op 21 januari in Ede. En voor degene die de workshop “Een doorbraak, zo doe je dat!” gemist hebben, hebben we goed nieuws. Hij wordt herhaald op 17 februari in Doesburg. Klik hier voor meer informatie of kijk op de agenda.

Ik wens jullie allemaal een liefdevol, succesvol, gezond en ontspannen 2017 en ik zie ernaar uit om je op een van mijn evenementen te ontmoeten.

 

 

Voortuitgang door terugblik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.