Theeleutjes en Koffiekletsjes

Zijn laagdrempelige maandelijkse bijeenkomsten van ongeveer 2 uur, waarin echt gewerkt wordt! Voor minimaal 4 personen en maximaal 12 personen. De bijeenkomsten zijn interactief en je gaat altijd met praktische en makkelijk toepasbare informatie naar huis.

Het onderwerp van op 31 augustus is: “Eerste Hulp bij Opstartproblemen”.

Theeleutjes en Koffiekletsjes

Tijdens de vakantie loopt alles altijd anders en als het goed is, kom je lekker tot rust. Maar dan komt er een moment waarop je na gaat denken of het eerste half jaar naar tevredenheid is verlopen, of dat je misschien het roer moet omgooien, of dat je hier en daar wat bij wilt slijpen. Mocht je wat willen veranderen is altijd de vraag; hoe pak ik dat het beste aan en hoe houd ik het vol?

Ben je gemotiveerd om van deze laatste maanden van het jaar je beste maanden ooit te maken? Zie je ook dat een week vertraging in het weer beginnen, méér kost dan de investering in deze dag en lijkt het je wat om geïnspireerd en gemotiveerd weer aan de slag te gaan?

Het maakt niet uit of je ondernemer bent, een baan hebt of niet, het gaat om jouw bereidheid om ‘aan te pakken’, want het gaat tenslotte om de juiste richting in je werk en je leven!

Meer informatie en aanmelding, zie agenda en info@natuurlijkhildaheyman.nl

Theeleutjes en Koffiekletsjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.