Numerologie

Ik had geen idee wat de workshop Numerologie precies zou inhouden, maar ik was wel erg nieuwsgierig. En uiteindelijk heb ik het erg interessant gevonden! We kregen goede achtergrondinformatie en we hebben daarna leren werken met cijfers, zodat we nu zelfstandig in staat zijn om te ontdekken wat onze talenten zijn en hoe we die met zo min mogelijk kracht, die optimaal kunnen inzetten. Ik zou het zeker iedereen, die meer over zichzelf wil weten, aanraden om deze cursus te volgen.

Mieke Stam

Mening herzien

Al meer dan een half jaar heb ik te hard gewerkt, maar eigenlijk 2 maanden geleden begon ik daar ook echt last van te krijgen. Mijn hart ging constant flink tekeer en ik voelde druk in mijn hoofd, op mijn oren en soms dansten de letters op het scherm voor mijn ogen. Daarnaast sliep ik slecht en merkte is dat ik meer (alcohol) ging drinken om te ontspannen. Na een bezoek aan de huisarts, waar mijn bloedwaarden werden gemeten, bleken mijn cholesterolgehalte en mijn bloeddruk erg hoog. Het advies was bloeddrukverlagers en cholesterolverlagers te nemen. Daar was mijn vrouw het niet zo mee eens, omdat daar nog al wat bijwerkingen aan vast zaten. Mijn vrouw stuurde me naar Hilda Heyman, omdat zij zelf door haar indertijd goed geholpen was voor overgangsklachten. Eigenlijk had voelde ik hier niet zo voor, want ik vond dat meer iets voor vrouwen, maar daar ben ik nu helemaal van teruggekomen. Ten eerste nam Hilda alle tijd voor me en gaf me advies om bepaalde dingen te veranderen in mijn leefstijl, thuis en op mijn werk. Ze zei dat ze eerst op zoek ging naar de oorzaak van mijn klachten en daarna gaf ze mij vitamine, mineralen en een flesje homeopathische druppels. Ik ging daar mee aan de gang en het viel me tegen dat het niet direct werkte. Nu na 4 weken kan ik duidelijk het verschil merken en ik voel me echt stukken beter en ik heb ook weer meer plezier in mijn leven. (Wat ook weer terugwerkt op de relatie met mijn vrouw.) Ik kan Hilda aanbevelen om haar rust en geduld, haar scherpe inzicht en advies in mijn situatie en de goede oplossingen. Ik ben heel tevreden en daarom schrijf ik ook graag deze aanbeveling.

J.W. man 63 jaar

Wat een gevoel van begrepen worden en rust

De afgelopen week was ik bij Hilda voor advies over klachten aan mijn voet waarmee ik al een half jaar mee aan het sukkelen ben. In een uitgebreid gesprek kwamen ook bepaalde emoties aan bod en problemen die ik had om mijn leven een duidelijke richting te geven. Hilda vroeg door en maakte verrassende combinaties, waar ik zelf nooit eerder op was gekomen, maar die wel klopten voor mijn gevoel. Ik ging met een aantal heldere en praktische adviezen de deur uit en met Bach druppels voor emotionele ondersteuning. En - hoe vreemd het ook klinkt - na drie dagen heb ik al een ander beeld en een duidelijke richting en de pijn in mijn voet is al sterk verminderd. Het is me nu ook echt duidelijk geworden wat Hilda bedoelt met een verbinding tussen het lichamelijke, het emotionele en mijn persoonlijkheid. En de rust die ik had ervaren tijdens het consult, heeft zich thuis nog voortgezet. Mijn advies: blijf niet te lang doorlopen met iets wat je hebt!

J, vrouw, 54 jaar

Ervaringen deelnemers workshop “Een doorbraak, zo doe je dat”

Ik was blij met een persoonlijke benadering en de tijd en aandacht die er ook werd besteed aan de persoonlijke aandachtspunten. Er was een mooie interactie tussen de deelnemers en cursusleiders en de tips waren erg praktisch. Goede en zeer bruikbare tips, waarmee ik aan de slag ben gegaan, die nu al een blijvend positief effect hebben. De openheid, de informatie en de praktische toepassing vond ik plezierig. Omdat er met een kleine groep werd gewerkt, kwam iedereen tot zijn recht en was er voldoende tijd om met leuke oefeningen de informatie meteen toe te passen. De locatie en de lunch maakten het plaatje compleet. Eén van de deelnemers heeft een ervaring op video gezet:

Een korte samenvatting uit de reactie's van Ans, Erwin, Liesbeth en Ester

Ingestraald?

'Wat is er met jouw gebeurt', vroeg de echtgenoot aan een cliënt waarmee ik een gesprek heb gehad. Omdat ze dezelfde nacht als een blok had geslapen. 'Heeft Hilda je stiekem ingestraald of zo'? 'Nee, volgens mij niet', zei de cliënt, maar het gesprek heeft me wel ontzettend veel rust gegeven, zodat ik zorgeloos kon slapen'. (Noot Hilda; nee, 'instralen' doe en kan ik helemaal niet, maar ik weet dat ik op veel mensen een rustgevend effect heb en dat maakt uiteraard ook dat je goed slaapt.)

Vrouw, 43 jaar

Wat mensen zeggen

In een coachingstraject heb ik Hilda Heyman leren kennen als iemand die een helder inzicht heeft in de problematiek die er speelt. Ze hield me een spiegel voor en stimuleerde me vervolgens om die zelf aan te pakken. Ondertussen gaf ze me richtlijnen, nieuwe inzichten en ideeën en had ze zeer bruikbare tips en connecties waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. Ze heeft een uitstekend inzicht wat en wie goed bij mij past en het maakte dat ik zowel mijn werksituatie als mijn privésituatie op een positieve wijze heb kunnen herzien, waardoor er meer rust, vrije tijd en plezier is ontstaan. Ik dank Hilda hartelijk hiervoor en ik beveel haar dan ook vol vertrouwen bij anderen aan.

Man, 52 jaar

In een moeilijke tijd in mijn leven was Hilda voor mij een rustpunt waar ik altijd terecht kon voor begrip en een luisterend oor. Mede dankzij haar hulp heb ik een aantal stappen in de goede richting kunnen maken. Natuurlijk, moet ik het meeste zelf doen uiteindelijk, maar voor mij is deze positieve stok achter de deur heel belangrijk geworden. Door middel van de behandelingen, de gesprekken, de Bach Bloesems, voedingssupplementen en de wijzigingen in mijn voedingspatroon ben ik langzaam op de goede weg voor mijn gevoel, om een positieve ommekeer te maken op dit moment in mijn leven. Ik zou Hilda zeker aan anderen aanraden!

Jeanine 32 jaar

Emigreren naar een ander land is op zichzelf al een ingrijpende verandering in een leven. Als daar nog aan toegevoegd wordt het beginnen van een eigen bedrijf in een nieuwe culturele en economische samenleving, dan zal het begrijpelijk zijn dat ik na enige tijd rijp was voor advies, begrip en geestelijke schouderklopjes in mijn moederstaal. Hoewel Hilda niet hier woont en het moest dien met wat schaarse informatie van mijn kant, was het ongelofelijk hoe ze snel en beslist kon komen tot de kern van de problemen en naar voren kwam met simpele adviezen die op zijn minst aanleiding waren tot overdenking, maar meestal reden waren tot een simpele verandering van de koers met een positief gevolg. Ze wordt dan ook door mij van harte aanbevolen voor hulp in die periode van iemands leven dat het even niet meer duidelijk is hoe nu verder te gaan. Dank aan Hilda!!

Man, 60 jaar

Neem contact op:

Contact

    Volg mij