Door mijn opleidingen als Natuurgeneeskundige en Coach, en naast mijn jarenlange ervaring, ben ik goed in staat om aandacht te besteden aan je fysieke en mentale gesteldheid. 

Ik ben ervan overtuigd dat deze elkaar wederzijds beïnvloeden. Een verbetering op beide gebieden samen, werkt sneller en permanenter op je herstel.

Mijn adviezen zijn gericht op een snelle en eenvoudige toepasbaarheid. Dit kan zowel in een persoonlijk gesprek als online.

Achtergrond

Ik ben geboren in Amsterdam in 1957. Na een studie rechten in Leiden en een werkzaam leven in o.a. een HR functie in de commerciële dienstverlening, ging het roer in het jaar 2000 om en ben ik mijn gaan scholen in natuurlijke oplossingen voor een goede lichamelijke en mentale gezondheid.

Inspiratie

Zelf ontleen ik mijn kracht uit muziek en de natuur. Mijn inspiratie haal ik uit samenwerking met anderen en uit hun inspirerende gedachten. Daarnaast blijf ik me ontwikkelen, door middel van scholing, (vak)literatuur en persoonlijke ontwikkeling. Humor en optimisme lopen als rode draden door mijn leven!

hilda2"Mijn streven is je te helpen om je mogelijkheden, kwaliteiten en talenten te vinden en te laten zien hoe je die kunt inzetten om je doelen te realiseren. In een kort traject, op een gezonde en ontspannen manier"

Neem contact op:

Contact