Als beginnende ondernemer heb je de droom om van je passie je beroep te maken of wil je de vrijheid van het eigen ondernemerschap ervaren of allebei….
Kortom je denkt erover om te starten als ondernemer.

Maar weet je al precies wat je wilt en hoe je het gaat aanpakken?
Ken je jezelf goed genoeg om te weten wat je sterke en zwakke kanten zijn; wat je zelf goed kan of wat je beter aan anderen over kunt laten?
En of het ondernemen eigenlijk wel iets voor je is?

Ik kan je een helder beeld geven van je specifieke kwaliteiten én je aandachtspunten in een persoonlijke analyse, zodat je van te voren goed weet waar je aan begint.

 

Het kan ook zijn dat je al een tijdje bezig bent als ondernemer en ondanks dat je er flink de schouders onder hebt gezet, krijg je je bedrijf niet goed van de grond.
Dat kan aan allerlei omstandigheden buiten jezelf liggen, maar vaak is er iets bij jouzelf wat de groei tegenhoudt.

Is je werk wel in lijn met je persoonlijkheid? Zo niet dan zal het moeilijk blijven om iets goed van de grond te krijgen.
Zo ja, dan zou het zo kunnen zijn dat je niet alles zélf moet doen en bepaalde delen aan specialisten op dat gebied moet overdragen.
En/of dat je beter hét juiste moment moet bepalen.

Wil je helder krijgen waarom je niet doorgroeit en welke eigen kwaliteiten je kunt optimaliseren en welke je beter af kunt stoten, zodat je een optimaal resultaat krijgt?

Ook in dit geval kan ik je helpen om een duidelijk beeld geven van je specifieke kwaliteiten én aandachtspunten in een persoonlijke analyse, zodat je weer dóór kunt stomen met je bedrijf.

Neem contact op info@natuurlijkhildaheyman.nl voor meer informatie.

Ondernemen met succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.