Van de week ontving ik een enthousiaste mail van mijn coachee, die ik het vorig jaar al geadviseerd had om met haar hobby een bedrijf te beginnen. Ik zag zowel bij haarzelf, als in haar product, alle kansen voor een geslaagde onderneming. Maar…….daar was ze zelf helemaal nog niet aan toe!

Ze had het druk met de verbouwing van hun huis, haar ouders, de kinderen en hun vrienden.

Met alles……., behalve met haarzelf!

Ondertussen was ze doodmoe, had de nodige “vage” lichamelijke klachten en haar stemming was prikkelbaar. Natuurlijk had dit ook weer z’n invloed op haar relatie…

Nu een jaar later en na drie weken vakantie, rust en een totaal andere omgeving, kwam ze tot de conclusie dat ze gewoon met haar bedrijf moest gaan starten! En daarnaast dat ze zichzelf als de belangrijkste persoon in haar leven moest gaan zien.

En… het gaat fantastisch met haar; ze heeft nauwelijks klachten meer, bruist van de energie en ze is ook weer bijzonder grappig. Met als gevolg dat het binnen haar relatie ook weer fantastisch gaat.

En haar bedrijf? Dat loopt als een speer!vakantie - jouw tijd

Voor mij is dit weer een heel duidelijk bewijs dat, stemming, je mindset en lichamelijk welzijn allemaal invloed heeft op elkaar. En als je slechts op één van die punten een verbetering aanbrengt, je al snel in een opgaande lijn zit en ook op de andere punten verbetering merkt.

En daarnaast dat voor alles een eigen tijd is en dat je vooral jouw eigen ritme moet volgen!

Nu is het jouw tijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.