Er zijn ondernemers die zeggen dat ze “niemand nodig hebben” en het eigenlijk heel goed alleen kunnen en dat alles prima loopt.

En uiteindelijk is dat ook zo, moét je alles zelf doen, of althans regelen.

Je hebt je eigen verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn en daarnaast heb je je verantwoordelijkheid naar je gezin en je werknemers.

Maar dat het prima loopt? Daar zet ik af en toe mijn vraagtekens bij. Ik zie gespannen gezichten, verkrampte schouders, een vermoeide blik, doffe ogen en er wordt nauwelijks meer gelachen….

Op zo’n moment is het goed om even je trots te laten varen en een goed gesprek te hebben met je partner, een goede vriend of een collega. Helemaal prachtig is het als je een “buddy” hebt die min of meer op dezelfde lijn zit als jij en/of met dezelfde dingen bezig is. Dat kan zelfs voorkomen dat het minder met je gaat!Niemand nodig!

En heel af en toe kan het ook verhelderend zijn als je een gesprek hebt met iemand die bekend is met situaties als die van jouw en die een ruime ervaring heeft in het sterk verbeteren van jouw situatie op lichamelijk en emotioneel gebied.

Gewoon eens een vrijblijvend Skype gesprek met mij aanvragen om te zien hoe we jouw situatie kunnen verbeteren?

Niemand nodig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.