Coaching

Sta je open voor een bewust(ere) levensstijl en ben je bereid om te investeren in je eigen welzijn en het hervinden en de vormgeving van je eigen pad?

Ik ben ervan overtuigd dat elke crisis die je meemaakt en elk kruispunt in het leven waarvoor je staat, een basis is voor groei en verandering. Maar als je daar midden inzit, kan het moeilijk zijn om een helder overzicht te krijgen en te zien wat de alternatieven er zijn. 

Lees meer

Trainingen

De trainingen zijn gericht op stressreductie en de juiste inzet van de eigen talenten. Er wordt zowel aandacht besteed aan de huidige situatie, als aan preventie voor een optimaal en ontspannen functioneren. Er worden oplossingen voorgesteld op het mentale én lichamelijke gebied en een balans gevonden tussen werk en privésituatie. Een leefstijl advies, kan hiervan een onderdeel zijn.

Lees meer

Analyse van jouw persoonlijkheid en mogelijkheden

Op basis van jouw temperament en je geboortedatum kan ik een zeer persoonlijke analyse maken. Over wat je kwaliteiten zijn, waar je mogelijkheden liggen, wat je zwakke punten zijn en welke energie je dit jaar het beste in kunt zetten voor maximaal resultaat.

Lees meer

Ja, ik wil een afspraak maken

Contact