En het was in die dagen dat de hele wereldbevolking werd opgeroepen om zich naar de posten te begeven om zich te laten vaccineren. In groten getale spoedde zij zich daarheen, want zij waren bang, doodsbang, om de meest vreselijke ziekte te krijgen…

Na afloop dansten ze en sprongen ze door de straten omdat ze nu niet meer die vreselijke ziekte konden krijgen.
Hoewel….ze moesten voor die enkelingen die zich niet hadden laten vaccineren vreselijk oppassen, want die konden toch nog altijd die vreselijke ziekte overbrengen, dus voor de veiligheid toch nog maar een keer laten vaccineren en de niet- gevaccineerde familieleden en vrienden uitsluiten.

Gelukkig kwam er toen een gebod van hogerhand om binnen te blijven en buiten een mondkapje te dragen. En nu dacht je dat ze nu opgelucht adem konden halen, maar daar was geen opluchting aan; met zo’n kapje werd zuurstofarme, vervuilde adem incl. bacteriën zo weer ingeademd, samen met de afvalstoffen van het mondkapje zelf.
Maar dat was niet zo erg, want zo waren ze tenminste beschermd tegen die enge ziekte!

Hoewel…. Er werden toch veel mensen ziek, ondanks de vaccinatie, maar gelukkig was dat niet zo erg, zodat ze daardoor in het ziekenhuis terecht kwamen en het is natuurlijk ook logisch dat zo’n vaccinatie uitgewerkt raakt na verloop van tijd, dus toch maar weer een vaccinatie; dan weten we zeker dat we goed zitten! En als beloning kon je ook nog een App met een groen vinkje krijgen, waarmee je bij elk event naar binnen kon komen en elk land kon bereizen.

Ondertussen sloten de niet-gevaccineerden zich bijeen. Ze verdiepten zich in de inhoudsstoffen van de vaccinaties, doorzagen en bespraken de plannen van de nieuwe Goden en onderzochten nieuwe vormen van samenleven, voedsel verbouwen en gezondheidszorg en ze probeerden zich zo min mogelijk te laten beïnvloeden door wat er in de wereld gebeurde.

En zo ontstond er een duidelijke scheiding tussen deze twee groepen. Verwijten, beschimpingen, onbegrip en agressie waren aan de orde van de dag en ze werden steeds feller.

En de nieuwe Goden zagen dat het goed was en glimlachten om de verwarring en de tweespalt die was gezaaid.
En toen de doodsangst voor de vreselijke ziekte wat op de achtergrond raakte, toverden ze met het weer; de energie, de voeding, de economie en de wereldvrede, om maar te zorgen dat de angst aangewakkerd werd. En zij zagen dat het werkte en dat het goed was.

Maar wij zijn er óók nog!
Laten wij de nieuwe Goden en hun ideeën negeren en letterlijke en figuurlijke voeding geven aan hen die daar om vragen, zorg bieden aan hen die het nodig hebben, troost bieden aan eenzamen en de troostelozen.
Laten we ons in universele liefde verenigen, positief in het leven staan en massaal ‘nee’ zeggen, tegen alles wat onze vrijheid en ons als unieke wezen belemmert.

De strijdbijl begraven en gezamenlijk op weg gaan naar een vredelievend en gelijkwaardig Aquarius tijdperk en laten wij zien dat dat goed is.

 

 

 

 

Joy to the world

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.