Deze interactieve lezingen van elk 1,5 uur worden gegeven voor jou en/of jouw bedrijf.
Ze zijn gericht op 6 tot 12 deelnemers en kunnen op locatie gegeven worden.
Misschien ook iets om aan jouw klanten aan te bieden?

De basisprijs is laagdrempelig en voor alle bijeenkomsten hetzelfde, maar omdat de uitvoering op de persoonlijke wensen wordt aangepast, kan de prijs verschillen per bijeenkomst; informeer daarom op 06 51723623 naar de mogelijkheden.

“Energiehandboek voor Ondernemende Vrouwen”

Hierin besteed ik aandacht aan de belangrijkste factoren die belangrijk zijn voor een gezond en gelukkig leven en werken,
zoals ik dat ook in mijn boek met dezelfde titel heb beschreven. Aangevuld met hedendaagse praktijkvoorbeelden en een methode
om alles te weten over jouw eigen talenten en eigenschappen, zodat je goed kunt bepalen wat nu echt goed voor jou!
Voor iedereen, maar specifiek voor de 'multitaskende' ondernemers onder ons.

“Talent & Mindset”

Wat zijn jouw persoonlijke talenten en hoe zet je ze optimaal in voor je werk, je hobby of in relaties?
Welke beperkende overtuigingen heb je en hoe kom je daar van af?
Leven en werken met je talent én de juiste overtuigingen je levert energie en tijdwinst op!

“Ontspanning en goede slaap”

Je wilt en je moet steeds meer in minder tijd. Je slaapt te kort of slecht. Je bent aan het overleven in plaats van te leven.
Je loopt tegen de grenzen van je kunnen aan. Hoe ga je dat kantelen?
Je krijgt hiervoor tips en vooral praktische oefeningen, die je makkelijk in je dagelijkse leven kunt inpassen, zodat je beter gaat slapen en de kwaliteit van je leven verhoogd wordt.

"Overgang"

Veel vrouwen ervaren de menopauze als een periode vol ongemakken. In ieder geval is het een moment van het hervinden van een nieuwe hormoonbalans en dat heeft impact op je lichaam én emotioneel gezien.
Hoe kijk jij er zelf naar?  En weet je dat je je door een andere voeding en leefstijl al een stuk beter kunt voelen?
In deze lezing wordt uitleg gegeven over de verandering in je lichaam, krijg je tips over hoe je daar mee om kunt gaan, recepten en suggesties voor mogelijke ondersteunende middelen en therapieën.

“Numerologie” 

Wat brengen het leven en de toekomst jou?
Deze interactieve lezing is gebaseerd op numerologie. Je leert de betekenis van de getallen en hoe je je eigen profiel kunt ‘berekenen’ naar aanleiding van je geboortedatum. Hieruit kun je mogelijkheden, talenten en uitdagingen halen. Toepasbaar op zowel privé als op zakelijk gebied en op het gebied van je gezondheid.
Daarnaast ontdek je welke mogelijkheden het nieuwe (levens)jaar je biedt.

 “In je element” 

In het ‘Oosten’ gaat men uit van 5 mensbeelden (de vijf temperamenten) en in het ‘Westen’ hebben we het over 4 mensbeelden of temperamenten. En omdat we in het westen leven, ga ik ook uit van de 4 temperamenten. Deze zijn: aarde, water, vuur en lucht.

Tot welk temperament behoor jij? Of ben je misschien een ‘mengtype’? En wat betekent dit dan? Wat zijn jouw specifieke krachten en wat kun je beter laten? Welk soort voedsel past het beste bij jou, welke baan en welke relatie?

“Ziekte anders bekeken"

Je wordt ziek en je wilt in eerste instantie snel weer beter worden, maar je wilt natuurlijk ook dat het niet wéér gebeurt en daarom wil je graag weten, wat de oorzaak is geweest, zodat je de volgende uitbraak kunt voorkomen. Of vraag je je af, waarom bepaalde mensen herhaaldelijk dezelfde kwalen krijgen?

Behalve een lichamelijke oorzaak, kan er ook sprake zijn van een bepaalde (onverwerkte) ‘emotie’ achter een ziekte. Deze benadering wordt ‘bio-psychologie’ genoemd en kan een verhelderend inzicht geven in de (mede-) oorsprong van een ziekte.

“Aanpassen aan een nieuwe tijd"

De tijden veranderen - mede onder invloed van de digitalisering en automatisering - razendsnel.
Moeten wij hierin meegaan? Hoe kunnen we hierin goed blijven functioneren? Behouden we onze banen nog?
Komen er grote ecologische en politieke verschuivingen op ons af? Maar vooral hoe kunnen wij hier flexibel op reageren?
Vanuit een andere invalshoek worden er een paar wezenlijke oplossingen gegeven!

 

 

Wilt u meer info over mijn bijeenkomsten ontvangen?