I have a dreamDe vakantieperiode is altijd een mooi moment om over je dromen na te denken.

Misschien heb je nog steeds dezelfde droom die je altijd al had, maar waarom heb je die dan nog niet in praktijk gebracht? Of ben je daar al goed mee bezig?

Het kan ook zijn dat je je droom nog niet kent; te veel dromen hebt, of een nieuwe droom hebt, die je wilt ontwikkelen…..

Droom dan nog maar even een maandje verder, maar kom daarna echt in actie! Wat en wie heb je daarvoor nodig? Ga dan op zoek, stel vragen, praat er over en vraag om hulp. Soms krijg je niet direct antwoord, maar komt er na verloop van tijd een reactie waar je wél wat aan hebt. En weet je, die komt vaak heel anders en op een ander moment naar je toe dan je dacht.

Zo heb ik een droom om op een mooie locatie in een natuurlijk omgeving een centrum te hebben waar ik kan wonen en retraites kan geven. Dus stel ik dan nu ook aan jou de vraag; heb jij hiervoor tips voor mij? Over een plaats, of andere personen die me verder kunnen helpen, of helemaal iets anders? Dan hoor ik het graag en ik zal je op de hoogte houden, hoe en wanneer ik mijn droom heb gerealiseerd!

I have a dream

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.