gezondere voedingHoewel steeds meer mensen zich er van bewust worden van het belang van gezonde voeding en daar ook bewust voor kiezen, realiseren ze zich niet altijd dat groenten en fruit, hoe biologisch gekweekt ook, steeds minder voedingsstoffen bevat (mineralen, vitamines en sporenelementen).

Onder invloed van de manier van kweken, de uitputting van de grond, de bestrijdingsmiddelen, de meststoffen en de vervuiling van de lucht enz., is dat gehalte de laatste 25 jaar schrikbarend gedaald. En is het advies om 2 ons groenten en 2 ons fruit per dag te eten is niet voldoende meer om in onze voedingsbehoefte te voorzien. Als je op internet zoekt, kom je veel onderzoeken tegen die dit onderschrijven.

Daarnaast hebben we zelf meer “buffer” nodig, omdat we steeds meer onder druk staan, zelf veel meer moeten/presteren en het altijd druk hebben. Ook dit heeft uiteindelijk ook een uitputting van het lichaam tot gevolg. Daarom kan een aanvulling met voedingssupplementen nodig zijn. Ook hierin bestaan er grote verschillen en kwaliteiten. Een goede opneembaarheid en de juiste dosering is iets waar je echt op moet letten.

Een nieuwe ontwikkeling is dat de supplementen op jouw persoonlijke behoeften worden samengesteld. Dat heeft als gevolg dat je alleen datgene krijgt wat je echt nodig hebt, in de juiste hoeveelheid en dat je niet met veel verschillende preparaten zit. Zelf werk ik inmiddels een half jaar met deze methode en anderen en ikzelf zijn bijzonder tevreden over de resultaten. Als je nieuwsgierig bent geworden, kijk dan voor meer informatie op www.salusmed.nl of neem contact met mij op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.