Wat mij de laatste tijd is opgevallen is dat veel mensen op het moment ‘zoekende’ zijn.
Ik kom het ook veel tegen in mijn praktijk.
Misschien geldt dat niet voor jou, maar als dat wel zo is, dan ben je niet de enige.

Ik denk dat we enerzijds anders zijn gaan leven en anderzijds zijn er nu zó veel mogelijkheden, waaruit je kunt kiezen en dat maak de zoektocht ook niet makkelijker.

Tijdens je leven heb je periodes waarop het – om de een of andere reden- niet meer klopt en dat je op zoek moet naar iets nieuws. Een nieuwe passie, andere werkzaamheden of anderszins; in ieder geval ben je weer op zoek naar een nieuwe invulling, een nieuw doel in je leven. Je gaat hier en daar op verkenning, je vraagt en je kijkt wat om je heen en je nieuwe doel komt in zicht.

De ene keer komt dit doel sneller en de andere keer duurt het wat langer; in onze ogen misschien wat te lang.
Ook hierin is geduld een schone zaak!
Maar vertrouw erop dat iets nieuws zich echt aandoet, vaak ook vanuit een andere hoek, op een ander tijdstip en op een andere manier dan je gedacht had, maar iets nieuws komt er!

Er komt een moment dat je weer een ander verhaal moet vertellen.
Een verhaal dat je ondersteunt in deze nieuwe periode van je leven.

En als je je nieuwe doel hebt gevonden, volgt natuurlijk stap 2; hoe kom je daar?
Natuurlijk kan ik je hierbij helpen in een consult, maar omdat meerdere mensen hiermee worstelen, heb ik besloten om hier óók in een interactieve bijeenkomst mee aan de slag te gaan.
Stap voor stap zal ik oplossingen aandragen die hiervoor bedoeld zijn en door de interactie met anderen, ontstaat het antwoord op deze vraag.

Om het kleinschalig te houden met voldoende ruimte voor interactie, kunnen hier maximaal 6 personen aan deelnemen. De bijeenkomst zal 2 uur duren en wordt gegeven in september in Doesburg. Jouw investering is de wil om aan de slag te gaan met dit thema en € 35,= p.p. Meer informatie

 

 

 

 

 

Ga jij nog in de juiste richting?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.