Die term hebben vaker gehoord en vraag jij je ook af wat het betekent en -meer nog- wat het voor jou betekent?

Betekent het voor jou dat je mee gaat met de stroom des levens? Of iets heel anders? Dan hoor ik graag jouw definitie!

Voor mij zelf houdt flow in dat ik mee ga in de stroom van het leven en óók meega met de stroom van de natuur. Ik ben tenslotte niet voor niets natuurgeneeskundige!

Dus behalve dat ik zoveel mogelijk mee beweeg met de verschillende krachten die op dit moment spelen, kijk ik ook naar hoe de natuur zich nu beweegt; en dat is leerzaam en verrassend en hierin kun je ook mee liften op de ‘flow’!

Zeker houd ik ook rekening met de stand van de maan, omdat die o.a.  aan kan geven wanneer het de juiste tijd is om dingen te starten, te activeren of juist te laten.
Hierover kan ik jullie ook informeren met de cursus ‘Loop met de maan’.
We hebben inmiddels een mooie eerste cursus van 4 bijeenkomsten achter de rug en de volgende cyclus begint weer op 15 september. De cursus wordt gegeven bij mij thuis in Bronkhorst, maar inmiddels is er zoveel belangstelling voor, dat ik de cursus ook digitaal geef op dezelfde data. Leuk om alleen te doen, maar misschien is het nóg leuker om een groepje te vormen en het met elkaar te doen! En uiteraard hoef je de cursus dan maar 1 keer te bestellen!

Los van het meebewegen met was ís en wat ontstaat is het van groot belang om te weten en te bepalen wat je zélf wilt of belangrijk vindt. Dan wordt het meebewegen een bewuste keuze en ben je niet aan het ‘fladderen’.

Krijg inzicht in wat je zelf wilt en kunt; wie je zelf bent. Maak een plan; stel een doel op en beweeg dan rustig mee met de golven van wat er gaande is naar je uiteindelijke doel. De mogelijke omwegen die je hierbij maakt, zijn niet alleen boeiend en verrassend, maar zullen je ook verrijkende leermomenten opleveren.

En door recht op je doel af te gaan, ben je je vaak aan het forceren en forceren betekent vaak ‘blokkeren’ en ik kan je verzekeren dat je dan op z’n minst fysieke problemen gaat krijgen. Of een burn-out, en dat is dan vaak een combinatie is van fysieke, mentale en emotionele problematiek.

Ik wens je een flexibele opstelling toe en dat je leven ‘rimpelloos’ verloopt!

Geniet nog van deze prachtige nazomer, laat de zon je Vit.D gehalte verhogen, want dat is een goede buffer tegen veel infecties!

FLOW

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.