Heb jij het ook zo druk en heb jij daarnaast het idee dat de tijd (veel) sneller gaat dan gebruikelijk? (Daar is overigens een verklaring voor..)

Ben je achter jezelf aan, aan het rennen?
Is alles chaotisch om je heen en in jezelf?
Ben je soms in verwarring of vergeet je zaken?

Dat zijn allemaal zaken die bij deze bijzondere tijd horen en het beste advies is om daar rustig onder te blijven en díe dingen te doen die voor jou en jouw dierbaren belangrijk zijn!
Probeer rust en regelmaat in jouw eigen leven in te bouwen, ‘trek de stekker er even uit’ en concentreer je op jezelf. Een meditatie is hier een goed middel voor.

Doe daarnaast die dingen die je doet en graag wilt doen bewust;  schenk daar je volle aandacht aan. Stop ook met ‘multi-tasken’. (Met name vrouwen zijn hier heel goed in!) En met het zorgen maken over zaken waarop je geen invloed hebt; dat helpt niemand en zeker niet jouzelf.
Laat die zaken ‘door of langs je heen gaan’; ze zijn niet allemaal voor jou en/of van jou.
Dat scheelt je een hoop energie!

Want we zullen alle energie nu voor ons zelf hard nodig hebben! Te veel mensen ‘kunnen niet meer’, maar gaan ondanks dat toch door, omdat (ze denken) dat ze onmisbaar zijn.
Ze putten zich mentaal en fysiek uit en hierdoor verlagen ze óók hun immuunsysteem. En ik blijf erop hameren dat het belangrijk is om dat hoog te houden!
We zien nu ook weer allerlei (‘vergeten’) ziekten opkomen, die nauwelijks meer voorkwamen, omdat we sterk genoeg waren om ze te aan te kunnen.
Kijk wat je hierin zelf kunt doen en vraag hulp voor het gedeelte wat je niet lukt.

De beste keuze is die voor jezelf!

 

De Beste Keuze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.