Als jouw personal coach

geef ik je inzicht en advies voor jouw persoonlijke situatie.

Daarnaast krijg je alle tools om jouw situatie te verbeteren. Uiteraard begeleid ik je in het hele traject en zorg ik ervoor dat je beter gaat functioneren als persoon en (binnen) in je bedrijf, zowel op mentaal/emotioneel als op lichamelijk gebied. (De zogenaamde holistische werkwijze.)

Ik luister aandachtig naar je verhaal, naar wie je bent en hoe jouw wereld er nu uitziet en ik geef je het gereedschap om jezelf en je omstandigheden te her-benoemen op een manier die in het algemeen leidt tot een betere uitkomst dan je ooit had kunnen hopen of bedenken!

Omdat elke situatie en persoonlijkheid uniek is, gebruik ik voor iedereen een specifiek “gereedschap”, dat gevormd is uit mijn gedegen kennis vanuit  HR-management, natuurgeneeskunde en coaching; gecombineerd met een goede intuïtie en ruim 15 jaar ervaring.

Laat mij doen waar ik goed in ben en waar mijn expertise ligt, dan kun jij je helemaal focussen op wat voor jou belangrijk is! Dat klinkt logisch toch?

Wat brengt het je?

 • Inzicht in je huidige situatie en verbetering daarvan
 • Rust
 • Helderheid in je focus en doelstelling
 • Plezier in je leven
  • Ontspannen manier van werken door optimaal gebruik te maken van jouw eigen kwaliteiten
  • Verbetering van je gezondheid / je klachten
  • Advies voor een gezonde levensstijl
 • Een aanspreekpunt gedurende de langere tijd

 

Werkwijze

Mijn aanpak is op het lichamelijke én mentale welzijn gericht. Ik werk samen met jou in een traject om je persoonlijke doel te bereiken. Mijn doel dat je je eigen balans hervindt en behoudt, gebaseerd op je eigen karakter, talenten en mogelijkheden.

Daarnaast is het echt “samenwerken”; want jij bent echt de enige die de veranderingen kan toepassen. Doe je dit niet, dan is het resultaat ook beduidend minder. Dus gun jezelf een optimale verbetering!

Je kunt instappen naar aanleiding van een workshop, training of een gratis kennismakingsgesprek. (Meestal via Skype.) Daarna kun je al aan de slag met mijn tips.

Wil je meer? Dan volgt een traject van ongeveer 5 consulten gedurende 4 maanden met individuele begeleiding en huiswerkopdrachten.

ja, ik wil een afspraak maken

Contact