mei
23
za
Gemeenschappelijke meditatie @ bij jou thuis
mei 23 @ 08:30 – 09:00

training je geld... - NatuurgeneeskundeHartelijk welkom bij onze ‘thuismeditatie groep’,  fijn dat je aan wilt sluiten!

Als je ervaring hebt met meditatie, hoef ik je verder niets uit te leggen en kun je gewoon in je eigen huis de meditatie starten op de onderstaande datum en tijdstip. Zijn er dingen niet duidelijk, of wil je meer informatie, neem dan even contact met mij op.

De volgende gemeenschappelijke meditatie is op 23 mei van 08.30-09.00 uur. Met als thema acceptatie. Omdat acceptatie ten grondslag ligt aan elke verandering.

En er verandert heel veel op dit moment; we zitten nu volop in een transformatiefase en uit verschillende onderzoeken blijkt dat de trilling van de aarde snel aan het stijgen is. (Wat je hieronder kunt verstaan, kun je o.a. in mijn laatste boek lezen.)
Aan jou de beslissing om hier in mee te gaan of niet.
Maar dát er een nieuwe situatie gaat/is ontstaan, is voor iedereen wel duidelijk.

Hoe reageer jij hierop? Weet dat als je dit niet accepteert en er weerstand tegen hebt, het je veel energie gaat kosten en dat het dat je verdere ontwikkeling stopt.

Maar voel je ook vrij om een eigen thema te nemen als dat je beter past. Het gaat tenslotte om de energie.

We starten en eindigen in onze eigen omgeving, op onze eigen wijze, op bovenstaande tijden.

Als je na de meditatie nog opmerkingen hebt, aanvullingen en/of verbeterpunten, dan lees ik dat óók graag. Want het doel is, om het voor ons allemaal prettig en optimaal te laten werken!

En wil je een thema inbrengen voor 30 mei, dan is dat ook zeer welkom.

Ken je nog mensen uit je eigen netwerk die hier ook interesse in hebben, nodig ze dan van harte uit. Zeker als ze gemotiveerd en positief ingesteld zijn.
En het is handig als ze wat ervaring met meditatie hebben, want anders duurt dit misschien te lang.

Veel succes en dank voor je krachtige bijdrage!