Keltisch Levenswiel

ierse knoop blauw helderVaak krijg ik een reactie op mijn logo en de vraag waar het voor staat.
Mijn logo is een afbeelding van een Keltisch levenswiel.
Het levenswiel stond voor de oude Kelten voor balans en verbondenheid met de natuur en dat is iets waarin ik mijzelf ook heel goed in kan vinden.

Lees meer

Wanneer je de binnenwereld op orde krijgt, zal de buitenwereld volgen

eckhart-tolleDeze uitspraak van Eckhart Tolle zet aan tot denken. We willen zoveel (bereiken) en sommigen doen er ook “alles” voor, maar als je niet weet wat je echt graag wilt, of beter nog, wat echt bij je past, kan ik je verzekeren dat het een lange, moeizame “strijd” zal worden, zonder uitzicht op veel succes.

Lees meer

Zeer Zeker!

persoonlijk gesprekHeb jij soms- net als ik - het idee dat “iedereen” het beter weet en kan dan jij? En slaat bij jou dan de onzekerheid toe? Troost je; je bent niet de enige en onzekerheid is gewoon een deel van het leven.

Lees meer

Van die dagen

baaldagSoms hèb je van die dagen, of zo’n periode waarin alles misgaat; zo’n driedubbele negatieve wet van Murphy…

Ik had van de week eindelijk weer eens mijn auto laten wassen en op de terugweg naar huis moest ik uitwijken voor een trekker en ziet mijn auto er nu min of meer uit als een Dalmatische hond.

Lees meer

Is iedereen gelijk?

7457937972_c0f347dff7_nieuwe-website-7Bij veel organisatie-en adviesbureaus wordt gebruik gemaakt van een systeem om de mensen in verschillende karakterstructuren in te delen. Hiervoor heeft elke organisatie vaak zijn eigen testsysteem, maar uiteindelijk komen die op hetzelfde neer.....

Lees meer

Het therapeutisch effect van dieren op mensen

hond-03-03-10-M-1

Laatst werd ik me weer zo bewust van de helende en positieve werking van huisdieren op mensen.

Ik bezocht een aantal bejaardentehuizen met mijn hond en het was weer prachtig om de reacties van de mensen op de hond en de interactie tussen mens en dier mee te maken!

Lees meer

Gezondere voeding is ook niet alles

gezond-eten-659x441Hoewel steeds meer mensen zich er van bewust worden van het belang van gezonde voeding en daar ook bewust voor kiezen, realiseren ze zich niet altijd dat groenten en fruit, hoe biologisch gekweekt ook, steeds minder voedingsstoffen bevat (mineralen, vitamines en sporenelementen).....

Lees meer