2020 was op z’n minst verrassende jaar.

Vol met onzekerheden; er was nauwelijks iets te plannen.
Het voordeel daarvan is dat je dan min of meer ‘gedwongen’ wordt in het ‘nu’ te leven en dat geeft rust.

Er waren ook grote tegenstellingen; ik kreeg coachees met een burn-out óf met een bore-out; mensen die te ‘verlamd’ waren en om iets te ondernemen; ondernemers die juist uiterst creatief werden en hun bedrijfsvoering omgooiden en tot een succes maakten.

Maar ook de ondernemers die noodgedwongen moesten stoppen met hun bedrijf.
Mensen die niet meer konden zien wat er allemaal nog wél mogelijk was en mensen die deze periode hebben benut om eens goed naar zichzelf te kijken en te onderzoeken wat werkelijk goed voor hen was en daarmee ook aan de slag gingen!

Hun gezamenlijke boodschap was; doen, stap voor stap en volhouden!

Vooral het doen is belangrijk, want vaak weet je (on)bewust heel goed wat je nodig hebt, maar zijn er meer dan voldoende redenen om niet met een verandering te starten.
En juist in deze tijd gaan de veranderingen snel en vrijwel moeiteloos, dus laat dit ook een aansporing voor jou zijn, als je nu echt iets wilt veranderen!

Of wil jij weten wat het komende jaar voor jou in petto heeft, wat jouw mogelijkheden zijn en welke talenten je in kan inzetten? Neem dan contact met mij op, of vraag een talenten analyse aan.

Wat ook nog mogelijk is, is meewandelen met Evert Kamps en mij op onze themawandelingen op verschillende locaties tot en met 31 januari 2021. Meer informatie over data en onderwerpen vind je in de agenda.
Graag van tevoren aanmelden, omdat we rekening houden met de toegestane groepsgrootte.

We hopen je binnenkort op één van onze wandelingen te zien en voor nu en een liefdevol, gezond en krachtig 2021 gewenst!

Wees niet bang dat je leven een keer eindigt, maar eerder dat je verzuimt om je leven werkelijk te beginnen!

 

 

 

 

 

Wat wordt jouw nieuwe normaal?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.